четвер, 14 квітня 2022 12:24

Спецтема: Війна Росії проти України

У Шойгу інфаркт, а 20 генералів РФ під арештом - російський опозиціонер

У Шойгу інфаркт, а 20 генералів РФ під арештом - російський опозиціонер
Шойгу у реанімації з інфарктом. Фото: Global Look Press

У міністра оборони Російської Федерації Сергія Шойгу стався інфаркт.

Наразі він у реанімації, підключений до приладів. Про це повідомив російський опозиціонер у вигнанні Леонід Невзлін.

"Шойгу вибув з гри, можливо він стане інвалідом, якщо виживе. У нього раптом стався обширний інфаркт, він у реанімації, підключений до приладів. Ходять чутки, що інфаркт міг виникнути не з природних причин", - написав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путіна знов обдурили" - стало відомо, куди зник Шойгу

Крім цього заарештовали 20 генералів Росії.

"Усі штабні. Тут усе зрозуміло – тотальне розкрадання коштів для підготовки українського керівництва та населення до урочистої зустрічі армії визволителів з Росії. З 2014 року вкрадено близько 10 мільярдів доларів, виділених Путіним на підготовку бліцкригу", - повідомив Невзлін.

Міністр оборони Росії Шойгу не з'являється на публіці з 11 березня. До того з'являвся в новинах майже щодня. В оточенні міністра стверджують, що він нездоровий - має проблеми з серцем. На підтвердження того, що востаннє глава міноборони РФ з'являвся у новинах 11 березня, є відео. На ньому Шойгу вручає державні нагороди окупантам, які брали участь у "спеціальній воєнній операції".

Зараз ви читаєте новину «У Шойгу інфаркт, а 20 генералів РФ під арештом - російський опозиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі