середа, 25 червня 2014 11:06

Спецтема: Війна на Донбасі

У Слов'янську на дні озера водолаз знайшов сотні трупів терористів

У Слов'янську на дні озера водолаз знайшов сотні трупів терористів
Фото: google.com.ua

Втрати терористів у Слов'янську на Донеччині настільки великі, що вони не знають, куди дівати тіла убитих бойовиків.

Раніше ЗМІ повідомляли про переповнені місцеві морги, свіжі могили в лісопосадках, а також масовий вивіз домовин у Росію. І ось знайшли "братську" могилу – на дні озера, пише сайт ТСН.

"Наші (українські військові) загиблі - це велика втрата, ми схиляємо голови перед загиблими військовослужбовцями нашої держави. Із почестями віддаємо їх нашій рідній українській землі. А ось у Слов'янську водолаз пішов у воду та побачив в озері кілька сотень трупів. Це — неоплакані, непоховані сини російського "отєчєства". Ось таким от чином вони ховають тих бойовиків. Це нікому не відомі братські могили, які заповнюються бойовиками з Росії. І які, на превеликий жаль, будуть вважатися як безвісти зниклими людьми", - зазначив учора в ефірі "5 каналу" в.о. начальника головного управління по роботі з особовим складом Збройних сил України генерал-майор Олександр Розмазнін (на відео – з 9 хв 25 сек.).

Нагадаємо, попри домовленості про двостороннє перемир'я на Донбасі терористи продовжують обстрілювати сили АТО.

 

Зараз ви читаєте новину «У Слов'янську на дні озера водолаз знайшов сотні трупів терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі