четвер, 06 березня 2014 12:16

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

У Сімферополі "аксьонівці" захопили прокуратуру

У Сімферополі "аксьонівці" захопили прокуратуру
Фото: nvestigator.org.ua

У Сімферополі бійці "самооборони" самопроголошеного прем'єра Криму Сергія Аксьонова заблокували будівлю прокуратури АРК. Співробітників та в.о. прокурора Криму Олексія Угрюмова не пустили на робочі місця.

Про це в ефірі АТР повідомила прес-секретар республіканської прокуратури Наталя Бояркіна.

"Співробітники прокуратури прийшли вранці на роботу, але люди з георгіївськими стрічками нас всіх просто виштовхали, причому із застосуванням насильства. Вони сказали, що не допустять сюди нікого, крім "свого" прокурора Олександра Штехбарта", - повідомила Бояркіна.

Нікого з працівників прокуратури АРК, за її словами, немає в будинку. "Самообронівці" охороняють його по периметру.

В даний час всі співробітники республіканської прокуратури працюють в інших приміщеннях. "У нас є кілька приміщень по місту. Люди там працюють. Прокуратура намагається не втратити своєї функціональності", - говорить Бояркіна.

Нагадаємо, Президія ВР Криму 4 березня призначила свого прокурора АРК - Олександра Штехбарта. ГПУ оскаржила дане рішення.

З 3 березня прокурор Криму В'ячеслав Павлов перебуває у відпустці. Виконуючим обов'язки прокурора автономії призначений заступник Павлова Олексій Угрюмов.

Сьогодні в Сімферополі бійці "самооборони" Сергія Аксьонова захопили офіс Кримської республіканської організації Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі "аксьонівці" захопили прокуратуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі