вівторок, 23 червня 2015 15:18

У штабі показали зруйноване бойовиками село на Луганщині
7

Фото: facebook.com

Українські офіцери зафіксували близько 20 розривів від реактивних снарядів залпового вогню "Град" БМ-21 та гаубичної системи Д-30 після обстрілу селища Нижнє, що розташоване на березі річки Сіверський Донець, по якій проходить лінія розмежування.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Вчора, 22 червня, терористи підступно, вночі обстріляли мирне селище Нижнє Попаснянського району Луганської області, яке знаходиться на значній відстані, близько восьми кілометрів, від лінії зіткнення. Селище вже не обстрілювали близько чотирьох місяців. Цього разу бойовики відкрили вогонь о 03.55 та припинили обстріли о 04.06. Стріляли з напрямку н.п. Кіровськ, з території підконтрольній ОРЛО", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на місце події виїхали представники СЦКК та ОБСЄ, які задокументували факт грубого порушення Мінських домовленостей з використанням бойовиками важкого озброєння.

Зараз ви читаєте новину «У штабі показали зруйноване бойовиками село на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі