понеділок, 28 вересня 2015 16:33

У штабі АТО показали, у що "русский мир" перетворив Широкине
29

Фото: facebook.com

Колись курортне селище, що на березі Азовського моря поблизу Маріуполя, внаслідок постійних бойових дій перетворилося в суцільну руїну.

Відповідні фотографіу оприлюднив штаб АТО в Facebook.

"Ще півтора року тому це був перспективний курорт. А тепер завдяки псевдовизволителям Донбасу цей осередок відпочинку і щастя перетворився на місто-примару", - йдеться у повідомленні.

"У напрями, де стоять обмежувальні позначки, ходити не варто – там розтяжки. За маскувальні щити виходити теж не варто. Там працює російський снайпер. І хоча в нас перемир'я, я думаю, не варто ставати причиною його припинення і отримувати героя посмертно", - говорить "Малиш", командир морських піхотинців, які тримають оборону міста.

Варто зазначити, що з півтори тисячі мешканців, які раніше проживали у селищі, сьогодні не залишилося нікого. Тепер потрібен тривалий час і чимало зусиль, щоб повернути знищене вщент Широкине до повноцінного життя.

Зараз ви читаєте новину «У штабі АТО показали, у що "русский мир" перетворив Широкине». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі