вівторок, 17 березня 2015 11:58

У штабі АТО підрахували втрати бойовиків у неоголошеній війні

У штабі АТО підрахували втрати бойовиків у неоголошеній війні
Фото: АР

За час АТО на Донбасі було вбито понад 14 тис. особового складу російсько-терористичних військ.

Про це заявив заступник командувача АТО полковник Валентин Федичев, передає "Forbes Україна".

"З початку АТО бойовики безповоротно втратили понад 14,6 тис. особового складу, майже 260 танків і 340 бойових броньованих машин, майже 170 РСЗВ, до 190 артилерійських систем, 16 літаків і вертольотів, 10 безпілотних апаратів, до 360 автомобілів", – розповів Федичев.

Він підкреслив, що більшість цієї бойової техніки прибуло з території Росії і "перетворено українськими військовими на купу металобрухту".

"З початку 2015 року бойовики так званих ДНР і ЛНР втратили більше 6,4 тис. особового складу, у тому числі на Дебальцевському напрямку – 1995 бойовиків, серед яких – десантники і морські піхотинці ЗС Росії", - зазначив Федичев.

Заступник командувача АТО нагадав, що вже після 15 лютого внаслідок безперервних спроб бойовиків штурмувати позиції сил АТО і вогню у відповідь на їхні провокації, противник втратив убитими майже 1300 особового складу, у тому числі на Дебальцевському напрямку – більше 600 осіб.

"Така правда неоголошеної війни. Сподіваємося, що потік у Росію "вантажу 200" надоумить російських політиків і обманутий ними народ Росії", – підсумував полковник.

Зараз ви читаєте новину «У штабі АТО підрахували втрати бойовиків у неоголошеній війні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі