понеділок, 28 червня 2021 18:11

У руках тримав металеву сапу: блискавка вбила молодого чоловіка

У руках тримав металеву сапу: блискавка вбила молодого чоловіка
У Херсонській області блискавка вбила працівника фермерського господарства. Фото: pixabay.com

Біля села Чорнянка Каховського району на Херсонщині від удару блискавки загинув 35-річний працівник фермерського господарства.

Ще один чоловік отримав розряд, але з ним все гаразд, пише Новий день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блискавка спалила будинок і хлів, поки господарів не було вдома

"Група місцевих мешканців працювала в полі фермерського господарства, коли почалася гроза. Один з працівників побіг шукати укриття. Очевидці кажуть, що в руках у нього була металева сапка. І отримав удар блискавки. За півтора метра від нього був ще один працівник господарства, який кинувся на допомогу. І також отримав розряд, але менш потужний. Чоловік залишився живий, і навіть тілесних ушкоджень. Лише злякався", - йдеться в повідомленні.

На поле викликали слідчо-оперативну групу. Розпочате кримінальне провадження.

У селі Софіївка Черкаського району блискавка вдарила в дерево, під яким знаходилось троє людей. Усі вони відпочивали біля водойми і коли почалася сильна гроза — сховалися. Від удару блискавки загинули двоє людей - 23-річний чоловік та жінка близько 55 років. Ще одна жінка — в реанімації.

Зараз ви читаєте новину «У руках тримав металеву сапу: блискавка вбила молодого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі