четвер, 04 травня 2023 11:14

У Росії знову заявили про атаку дронів: горіли дві нафтобази
Оновлено

У Росії знову заявили про атаку дронів: горіли дві нафтобази
У Краснодарському краї горів нафтопереробний завод. Фото: скріншот

У Росії в ніч на 4 травня знову заявили про нібито атаку дронів. Цього разу пожежа спалахнула у Краснодарському краї.

Загорівся Ільський нафтопереробний завод. Про це повідомив губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Атака" на Кремль: що кажуть у комітеті з розвідки сенату США

За його словами, у селищі Ільське на нафтопереробному заводі спалахнули резервуари з нафтопродуктами. Пожежа поширилася на площі 400 квадратних метрів, її гасили понад 150 рятувальників. Російські ЗМІ пишуть, що пожежа сталася внаслідок влучення безпілотника.

Безпілотник також упав на території Новошахтинського заводу нафтопродуктів у Ростовській області. У місцевій владі заявили, що збитки незначні, постраждалих немає, а пожежу через вибух одразу загасили.

Оновлено на 11:14

Губернатор Ростовської області Росії Василь Голубєв підтвердив, що в ніч на 4 травня на території Новошахтинського заводу нафтопродуктів вибухнув безпілотник.

За його словами, дрон нібито врізався в конструкцію міжцехової естакади, що будується.

Вночі проти 3 травня біля Кремля у Москві пролунали вибухи. Пізніше з'явилось відео, де дрон вибухає біля купола Сенатського палацу. Пресслужба Кремля заявила, що це теракт і замах на президента РФ Володимира Путіна.

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що Україна не здійснювала жодних "атак" на Кремль. За його словами, Україна захищає свою територію, свої села і міста. При цьому нашій державі не вистачає зброї навіть для цих потреб.

Зараз ви читаєте новину «У Росії знову заявили про атаку дронів: горіли дві нафтобази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі