понеділок, 23 жовтня 2017 21:30

У Росії зникли українські автостопери

У Росії зникли українські автостопери
Чоловіки їхали додому з Грузії. Фото: ТСН

Біля Ростова-на-Дону, Росія зникли двоє автостоперів з України. Поверталися з Грузії.

Один з них 25-річний Олександр Бабинець з Дніпра. Їхав разом із 28-річним Сергієм Велевим, передає ТСН.

"Вони більше хотіли в Грузію потрапити, з місцевою кухнею познайомитися, тому що вони - працівники ресторанної сфери. Саші подобалося спілкування з людьми, обслуговування. Це була його стихія. І він каже, що поїдемо, а якщо вийде, то залишимося там, трохи попрацюємо. Але головною метою був все ж відпочинок. Вони хотіли помандрувати, побачити інші країни", - розповіла Олена, мама Олександра Бабинця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії знайшли мертвою 19-річну українку

Виходили на зв'язок кожні 3 дні. Поверталися по трасі Кавказ через Кабардино-Балкарію, Ставропольський і Краснодарський край Росії. Мали потрапити в Україну через Харківську обл.

Останній раз вийшли на зв'язок біля Ростову-на-Дону. 7 жовтня ночували в наметах. Зранку виявили, що водій, який разом із ними ставав на відпочинок поїхав.

Ввечері добралися до Ростова-на-Дону. Олександр написав мамі "Я скоро буду вдома".

Рідні звернулися до місцевої поліції і в посольство України в Росії.

В окупованому Донецьку зник колишній російський журналіст Роман Манекін. Зниклий вважав Україну непричетною до вбивства бойовика Мотороли, збирав компромат проти голови так званої ДНР Олександра Захарченка і складав списки ув`язнених ним добровольців з Росії.

Зараз ви читаєте новину «У Росії зникли українські автостопери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі