понеділок, 07 травня 2012 14:07

У Рівному тільки після того, як розбились дорогі іномарки, встановили нові дорожні знаки

У Рівному тільки після того, як розбились дорогі іномарки, встановили нові дорожні знаки

У п'ятницю, 4 травня, ввечері на перехресті вулиць Приходька та Соломії Крушильницької в Рівному автомобіль "Лексус" на швидкості врізався в "Хонду". На місце ДТП з'ясовувати стосунки з'їхалися на дорогих машинах друзі водіїв.

"На цьому перехресті мало не щотижня б'ють машини. Автомобіль "Хонда" виїжджав з другорядної дороги на головну – Приходька. Хоча розмітки немає, проте знак, що рух без зупинки заборонено встановлений. Хто його знає, чого той виперся поперек "Лексусу", - розповідає пішохід Степан Демчук. – За кермом обох машин були молоді хлопці. В дорожчій, той подушки безпеки спрацювали. Ніхто з водіїв не травмувався".

Найбільше пошкоджень отримав "Лексус". У нього розтрощений увесь передок. "Хонда" відбулася незначною вм'ятиною на задніх лівих дверях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський потрапив у ДТП в центрі Києва

"Щоб відновити "Лексус" потрібно буде викласти щонайменше 5-7 тисяч доларів. Після ремонту її за добрі гроші тепер не продаси. Спеціалісти одразу виявлять місця, де зафарбавано. Хіба якому бовдуру всунути зможуть", - розмірковує місцевий Андрій Савчук.

Очевидці розповідають, що на місце ДТП з'ясовувати стосунки з'їхалися на дорогих машинах друзі водіїв.

"На цьому перехресті врізалися якісь круті хлопці. Одному "Лексус" розбили. То вже вранці наступного дня на місці аварії нанесли розмітку й встановили нові дорожні знаки. Уявляєте, у вихідний день", - каже літня жінка, яка живе по сусідству з місцем ДТП.

Нагадаємо, що в березні на цьому ж перехресті зіткнулися автомобілі "Шкода Октавія" та "Фіата". А за 200 м від перехрестя в грудні минулого року зіткнулися два авто та екскаватор. Водія та двох пасажирів госпіталізували в лікарню.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному тільки після того, як розбились дорогі іномарки, встановили нові дорожні знаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі