субота, 24 листопада 2012 13:09

У РФ зійшов з рейок потяг: шість вагонів загорілися

У Краснодарському краї РФ з рейок зійшли 12 вагонів з нафтопродуктами, шість з них загорілися, повідомили ИТАР-ТАСС у прес-службі Північно-Кавказької залізниці.

НП сталася о 04:10 за київським часом на нефтопереливному терміналі підприємства "Таманьнефтегаз", поблизу залізничної станції Вишестебліївскої Темрюкського району. Звідси цистерни подаються для зливу нафтопродуктів.

Близько 8:30 в МНС повідомили про ліквідацію пожежі, постраждалих немає.

У Північно-Кавказькій залізниц підкреслили: "Загрози населенню немає, оскільки ці шляхи не призначені для руху пасажирських і вантажних вагонів, а тільки для вивантаження".

Склад з 65 цистерн йшов на вивантаження (злив). 12 вагонів зійшли з рейок, шість з них загорілися, решта залишилася лежати на боці. Інші вагони відвезли у безпечне місце.

На місце події, крім пожежників, були викликані два потяги: пожежний та ремонтний.

Вже встановили причину аварії - навмисне пошкодження рейок: зі шляхів були зняті рейки, які з'єднують між собою накладки. Про це повідомило керівництво залізниці.

Зараз ви читаєте новину «У РФ зійшов з рейок потяг: шість вагонів загорілися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі