неділя, 27 листопада 2022 14:47

У Путіна відреагували на звинувачення Ердогана

У Путіна відреагували на звинувачення Ердогана
Речник президента РФ Дмитро Пєсков визнав, що між Росією і Туреччиною є розбіжності щодо Сирії. Фото: slovoidilo.ua

У Кремлі визнають, що між Росією та Туреччиною існують розбіжності щодо Сирії.

Речник президента РФ Дмитро Пєсков сподівається, що вирішити їх вдасться за столом переговорів. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США відреагували на авіаудари Туреччини в Сирії

"Колись їх вдалося усунути та розшити в Сочі, був підписаний документ… Після цього ми чули заяву Ердогана, були й заяви наших представників, які говорили про те, що ми також не задоволені, як Туреччина виконує свої зобов'язання", − сказав Пєсков.

При цьому він сподівається, що обом країнам вдасться уникнути конфронтації у Сирії.

"Рівень наших відносин і політична мудрість дозволяють нам врегулювати подібні розбіжності не шляхом конфронтації, а шляхом напружених, нехай довгих і напружених, але все-таки переговорів", − додав Пєсков.

Росія не виконала домовленості з Туреччиною у Сирії. Згідно з ними РФ взяла на себе відповідальність зачистити окремі райони Сирії від терористів, сказав 21 листопада президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган.

20 листопада міністерство національної оборони Туреччини оголосило про проведення повітряної операції на півночі Сирії та півночі Іраку, під час якої завдали авіаударів по базах курдської збройної організації YPG.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна відреагували на звинувачення Ердогана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі