четвер, 18 жовтня 2012 19:49

У Полтаві охоронець викрав з роботи 43 тисячі гривень

У Полтаві охоронець викрав з роботи 43 тисячі гривень
Чоловіка-злодія знайшли за тиждень у Харкові. Фото: viche.lutsk.ua

16 жовтня в Харкові міліція затримала 36-річного полтавця, який обікрав приватне підприємство в Київському районі міста Полтави.

Чоловік працював на ньому начальником охорони. Сейф із грошима відкривав ломом.

"Чоловік заборгував товаришеві чималу суму. Раніше ремонтував автомобілі. Своєму другові зробив неякісно. Той попросив відшкодувати вартість машини, - розповів Володимир Пасічко з Київського районного відділу міліції. - Охоронець вирішив обікрасти своє підприємство. Знав, де лежать гроші. Залишився на нічну зміну. Взяв лом, трохи відігнув дверцята сейфу. По гроші приходив двічі, бо щілина в сейфові була невелика, рука пролазила погано, за раз всю суму не дістав. Спочатку поцупив 6 тисяч гривень, потім решту. До кінця зміни не добув. Уранці сказав, що терміново треба додому. Пішов у гуртожиток, де живуть охоронці, зібрав речі і зник".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавка обікрала десять пенсіонерок

Чоловіка знайшли за тиждень у Харкові. Ховався у співмешканки. Телефон у нього був вимкнений.

"Сам із Лубен. Віддав борг товаришеві, більше половини суми. Потім накупив жінці подарунків. Привіз срібні прикраси - ланцюжок та хрестик, ще цифровий фотоапарат", - продовжили в міліції.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві охоронець викрав з роботи 43 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі