середа, 02 жовтня 2013 16:43

У Полтаві чоловік обкрадав жінок заради своєї коханої

У Полтаві чоловік обкрадав жінок заради своєї коханої

29 вересня у Полтаві міліціонери затримали 20-річного місцевого жителя, який протягом місяця грабував жінок. Його впізнала одна із жертв наступного дня після злочину, випадково побачивши грабіжника на вулиці.

"Завдяки цьому працівники міліції отримали досить детальний опис зовнішності злочинця і спростували своє припущення про те, що грабіжник є гастролером, який приїздить до Полтави лише для скоєння злочинів. Встановили приблизний район проживання, міліціонери у цивільному одязі патрулювали його, - розказали в прес-службі Полтавської обласної міліції. - До затримання чоловік встиг скоїти ще один злочин".

Після третього пограбування злочинець втік. В тій стороні, куди він побіг, міліціонери побачили автомобіль з відеокамерою. На ній було зафіксоване обличчя зловмисника.

"По фотографії його затримали в одному з парків міста, - продовжили в прес-службі".

Чоловік свою вину визнав. Міліції сказав, що грабував, бо треба були гроші на лікування хворої дівчини.

"Їй потрібні були велика сума, яку я заробити ніде не міг, це близько 20 тисяч гривень. Щоб дістати ці кошти, я і нападав на жінок. За зірвані три золоті ланцюжки отримав у ломбарді три тисячі гривень, - розповів грабіжник".

За пограбування чоловік може потрапити у в'язницю на термін від чотирьох до шести років.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві чоловік обкрадав жінок заради своєї коханої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі