понеділок, 17 грудня 2012 00:39

У пасажирів автобусу Київ-Відень вже закінчилася їжа, вода і солярка, автобус більше не обігрівається

У пасажирів автобусу  Київ-Відень вже закінчилася їжа, вода і солярка,  автобус більше не обігрівається
ФОТО: tvi.ua

Пасажири автобуса Київ-Відень в паніці, бо вже понад добу знаходяться серед заметів на трасі Київ-Чоп - вони не знають, як їм дожити до ранку, передає ТСН.

Люди з автобуса зв'язалися з кореспондентом ТСН. Пасажирка Любов Василівна розповіла, що їхній автобус, а також автобус Київ-Прага застрягли у заторі між Буськом і Бродами ще 15 грудня близько восьмої вечора.

З того часу вони не бачили ані ДАІшників, ані МНСівців, ані хоч якоїсь снігоочисної техніки. Вони вже починають втрачати надію, бо у них вже немає їжі та води. Ще й солярка закінчилась, тож автобус вже не буде обігріватись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині на трасі Київ-Чоп утворився автомобільний затор на 20 км

"Якщо нас найближчим часом не врятують, на ранок буде 40 трупів", - передали своє повідомлення пасажири автобусу.

У МНС тим часом кажуть, що їм з кожної машини дзвонять і таке говорять. Але повідомили, що вже вислали грейдер до цих автобусів – проминуло вже майже 20 км, а автобусів поки що не знайшли.

Прогнозів щодо ліквідації затору у відомстві наразі не дають. Запевняють, що докладають максимум зусиль, застосували всю наявну техніку, "Укрзалізницю" та Міністерство оборони. Працюватимуть все ніч, але через те, що сніг не припиняється, коли вдасться звільнити всіх людей, нині сказати не можуть.

Зараз ви читаєте новину «У пасажирів автобусу Київ-Відень вже закінчилася їжа, вода і солярка, автобус більше не обігрівається ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі