неділя, 16 грудня 2012 16:43

МНС направило до місця затору на Львівщині 200 рятувальників і 40 одиниць техніки

МНС направило до місця затору на Львівщині 200 рятувальників і 40 одиниць техніки
МНС залучили до виконання аварійних робіт всю наявну важку інженерну техніку та техніку високої прохідності. Фото: ua.golos.ua

На трасу "Київ-Чоп", де з 15 грудня спостерігається ускладнення дорожнього руху, Міністерство надзвичайних ситуацій України додатково направило понад 200 рятувальників та 40 одиниць техніки.

Про це повідомляє прес-служба МНС України.

Крім того, на місці утворення автомобільних заторів працюють групи життєзабезпечення Головного територіального управління МНС України у Львівській області, які забезпечують водіїв та пасажирів теплим чаєм та їжею.

"Підрозділи МНС області докладають максимум зусиль, аби якнайшвидше відновити рух на автодорозі "Київ-Чоп", - зазначив начальник головного територіального управління МНС України у Львівській області Сергій Дмитровський. - Необхідно зазначити, що нам доводиться ліквідовувати наслідки не звичайного сильного снігопаду, а шквалу, що супроводжувався випадінням дощу та миттєвим обледенінням дорожнього покриття. Ми максимально залучили до виконання аварійних робіт всю наявну важку інженерну техніку та техніку високої прохідності, аби надати допомогу водіям".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині на трасі Київ-Чоп утворився автомобільний затор на 20 км

Крім того, продовжуються роботи по ліквідації наслідків негоди і в інших областях України. Так, у Рівненській області в результаті вжитих заходів силами МНС зі снігових наметів було врятовано понад 100 людей (з них 10 дітей) та вивільнено 36 одиниць автотранспортної техніки, з яких одна карета швидкої допомоги, 12 пасажирських мікроавтобусів та 23 легкових автомобілів.

Станом на 12:00 16 грудня підрозділами ТУ МНС у Волинській області вивільнено із снігових заметів 35 транспортних засобів: 18 легкових автомобілів, 8 рейсових автобусів, 9 автомобілів швидкої допомоги та три вантажних автомобіля.

У Хмельницькій області за останні дві доби рятувальники витягнули зі снігових заметів 7 рейсових автобусів із пасажирами, 41 легковий автомобіль та 6 вантажних автомобілів, в яких перебували понад 360 чоловік.

Зараз ви читаєте новину «МНС направило до місця затору на Львівщині 200 рятувальників і 40 одиниць техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі