четвер, 27 лютого 2014 12:24

У парламенті Криму триває засідання президії

У парламенті Криму триває засідання президії
Фото: unian.net

У Верховній Раді Криму триває засідання президії, на яке зібралося півтора десятка осіб, спікер автономії Володимир Константинов знаходиться в парламенті автономії, повістка засідання не відома, повідомив журналістам голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов.

Як передає кореспондент УНІАН, за його інформацією, і в уряді, і в парламенті автономії - приблизно з півсотні загарбників будівель.

Могильов також повідомив, що підготовлено доповідь для Києва про ситуацію в регіоні.

Як повідомлялося, сьогодні під ранок у Сімферополі невідомі люди в камуфляжі і з зброєю захопили парламент і уряд Криму. На будівлях підняли прапори Росії. У Сімферополі оголосили вихідний.

У Сімферополі по тривозі піднято весь склад міліції та Внутрішні війська.

Голова СМ Криму Могильов в ефірі державного телеканалу закликав до спокою і до 9 годин почав переговори з терористами. Однак ті відмовилися, пославшись на те, що не уповноважені вести переговори.

Раніше вже повідомлялося, що в захоплену будівлю парламенту автономії пропускають депутатів ВР Криму - "для роботи". На думку джерела "Центру журналістських розслідувань", це робиться для того, щоб депутати могли провести сесію і прийняти якесь рішення по статусу Криму.

Зараз ви читаєте новину «У парламенті Криму триває засідання президії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі