неділя, 13 лютого 2011 12:57

У Нью-Йорку виходець з України зарізав вітчима, екс-подругу та її мати

У Нью-Йорку виходець з України зарізав вітчима, екс-подругу та її мати

Поліція Нью-Йорка затримала 23-річного вихідця з України Максима Гельмана, підозрюваного у вбивстві вітчима, своєї колишньої подруги, її матері та випадкового пішохода.

Художник графіті Гельман, який проживав у Брукліні, був арештований на станції метро Таймс-Сквер у Нью-Йорку, після того як ударив там ножем чоловіка.

За даними поліції Нью-Йорка, кривава драма розпочалася в п'ятницю, коли Гельман побився з матір'ю, яка відмовилася позичити йому свій автомобіль Lexus. Коли вітчим Гельмана, 54-річний Олександр Кузнєцов, втрутився у сварку, прийомний син завдав йому смертельну рану кухонним ножем.

Потім Гельман викрав Lexus, який належив матері і попрямував в будинок своєї колишньої подруги Олени Булченко, по дорозі зловмисник збив 62-річного пішохода, який пізніше помер в лікарні.

Приїхавши в будинок Булченко, Гельман зарізав її мати 56-річну Ганну Булченко, а потім, дочекавшись повернення 20-річної Олени, убив і її.

Після цього, Гельман поранив ножем ще трьох людей: двох водіїв, у одного з яких він викрав автомобіль, і пасажира в метро.

Як повідомив представник поліції Реймонд Келлі, Гельман був наркоманом і вже бував в поліції не менше десяти разів - в основному його затримували за графіті і наркотики.

За словами Келлі, молодий чоловік дав поліції свідчення, але вони вкрай заплутані. Мотиви злочинів з'ясовуються, повідомив поліцейський.

Як повідомлялося, напередодні Нового року в Запоріжжі чоловік убив свою коханку, порізав ножем її сина, після чого вистрибнув з вікна квартири і розбився на смерть.

РІА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «У Нью-Йорку виходець з України зарізав вітчима, екс-подругу та її мати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі