середа, 12 січня 2011 14:55

На Запоріжжі господар поплатився життям за недолиту чарку

На Запоріжжі господар поплатився життям за недолиту чарку

У Запорізькій області 51-річний чоловік зарізав ножицями свого сусіда під час розпивання спиртних напоїв. Між чоловіками зав'язалася сварка через те, що жертва нібито не доливала повну чарку своєму гостю.

Потерпілому був 61 рік. Він часто вживав спиртні напої. У ранок вбивства він пішов до найближчого магазину за горілкою. Там й зустрів сусіда, з яким випив кілька чарок. Потім вони продовжили спілкування в будинку пенсіонера.

Труп чоловіка знайшли односельчани, які повідомили у міліцію. Слідчо-оперативна група виїхала за вказаною адресою.

Причиною загибелі 61-річного власника житла стала колото-різана рана в області шиї. У ході комплексних розшукових заходів вже через кілька годин було встановлено особу підозрюваного. Ним виявився 51-річний односелець загиблого. Чоловік був доставлений до райвідділу міліції для з'ясування обставин злочину.

Щодо затриманого порушено кримінальну справу.

Як повідомлялося, напередодні Нового року в Запоріжжі чоловік убив свою коханку, порізав ножем її сина, після чого вистрибнув з вікна квартири і розбився на смерть.

Україна Кримінальна

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі господар поплатився життям за недолиту чарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі