пʼятниця, 06 вересня 2013 10:15

У нічній перестрілці біля одеського бару поранені двоє людей

5 вересня о 22 годині в Одесі біля кафе-бару "Кетрін" на перехресті вулиць Катерининської та Троїцької виникла стрілянина, повідомляє прес-служба УМВС України в Одеській області.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що двоє чоловіків, 1985 та 1972 р.н., обидва раніше судимі, отримали тілесні ушкодження у вигляді травматичних поранень різних частин тіла. Вогонь по них з пістолету травматичної дії відкрила невідома особа. На місці події вилучено гільзи від набоїв, споряджених гумовими кулями.

Потерпілих доставлено до медичних закладів, де надано відповідну медичну допомогу. Разом з тим, до міліції надійшли заяви про те, що претензій за даним фактом чоловіки ні до кого не мають.

Слідством розпочато кримінальне провадження за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Триває слідство.

Автор: Фото: odessa.net
 

 

Автор: Фото: odessa.net
 

Зараз ви читаєте новину «У нічній перестрілці біля одеського бару поранені двоє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі