субота, 05 листопада 2022 14:54

Спецтема: Війна Росії проти України

"У нас ніх*я немає" ‒ російські окупанти про забезпечення своєї армії

"У нас ніх*я немає" ‒ російські окупанти про забезпечення своєї армії
Російські окупанти нарікають на забезпечення своєї армії. Фото: facebook.com/93OMBr

У російських окупаційних військах звучить все більше нарікань на забезпечення.

Особливо такі настрої у лавах загарбників підсилюються з наближенням зими. Про це свідчить розмова одного з російських військових зі знайомим, яку оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Чоловік, розповідаючи про ситуацію на фронті, не приховує безперспективність воєнних дій армії РФ в Україні. Каже, що воює біля Кремінної на Луганщині.

Розповідає про втрати у своєму та сусідніх підрозділах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми любимо алкашів" – окупанти обговорюють низьку дисципліну і підготовку мобілізованих

"Бачиш ‒ дрон летить, "яєчко" на тебе скидають ‒ і чотири чоловіка нах*й "300-ті" як мінімум… Щодня три-чотири дрона бл*дь пи*дярать з двох боків", ‒ каже окупант.

Людей, за його словами, також не вистачає. Тому в окопах говорять про те, що після Нового року Росію чекає вже загальна мобілізація. Окупант також порівняв забезпечення українських та російських військових.

"У них все набагато краще, ніж у нас. Їм пох*ю на цю зиму! У них і тепляки, і нічники, нах*й, а в нас ніх*я немає", ‒ каже чоловік.

Та ще й російська артилерія, за його словами, часто стріляє по своїх.

"А про сухпай тут взагалі забудь. Їх тут немає і не дають. Води ‒ півторашку на два дні… Якщо тільки дощ…" ‒ розповів росіянин.

Головне управління розвідки виклало чергову перехоплену розмову. Окупант скаржиться на некомпетентність і байдужість свого керівництва.

Російські окупанти перебувають у паніці та скаржаться на занадто швидкий наступ Збройних сил України. Так, Головне розвідувальне управління України опублікувало перехоплення, в якому окупант розповідає дружині, що ЗСУ наступають надто швидко.

Зараз ви читаєте новину «"У нас ніх*я немає" ‒ російські окупанти про забезпечення своєї армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі