середа, 21 січня 2015 05:16

У Миргороді ховатимуть славнозвісного розвідника "Айдару"
6

Фото: Микола Марченко

Сьогодні у Миргород Полтавської області привезли труну із бійцем батальйону "Айдар" Сергієм Никоненком.

У батальйоні був розвідником. За його голову терористи обіцяли 450 тисяч доларів. Загинув під час обстрілу "Градами" Трьохізбенки під Щастям. Снаряд влучив у приміщення школи, де перебували бійці.

Люди на трасі під Миргородом починають збиратися із 16 години вечора.

"Такі хлопці гинуть. А за що? За Майдан ніхто не покараний. Корупціонери при владі як були, то так і залишилися. Однозначно зверху самі нічого робить не будуть. Лише коли люди піднімуться, тоді може почнуть ворушитися", – каже активіст Олександр Коблик із "Правого сектору".

Починає накрапати дощ та піднімається холодний пронизливий вітер. А люди все прибувають та прибувають. Колона автомобілів із обох кінців траси розтягається метрів на триста.

"Я Серьожу добре знав. Патріот, щирий українець. Та Порошенку до нього як до кузькіної матері. Йде війна, гинуть патріоти України, а він свій завод у Росії розширює. Фактично фінансує російського окупанта. То чия йому сорочка ближче до тіла: держави чи власна? Ото ж бо", – каже хтось із присутніх.

О 19 годині вечора на трасі з'являються машини супроводу траурної процесії. Люди скандують "Герої не вмирають, герої не вмирають". Траурна процесія на кілька хвилин зупиняється. Звучать автоматні черги . Це бійці батальйону "Айдар" віддають своєму побратимові останні почесті перед рідним містом Сергія.

Прощання із Сергієм Никоненком відбудеться сьогодні о 12 годині на центральній площі Миргорода.

Зараз ви читаєте новину «У Миргороді ховатимуть славнозвісного розвідника "Айдару"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі