вівторок, 03 листопада 2015 09:21

У Міноборони розповіли про хід розмінування Донбасу

У Міноборони розповіли про хід розмінування Донбасу
Фото: ar.volyn.ua

Українські сапери за тиждень ліквідували майже 300 вибухових пристроїв на території Донбасу.

Про це на брифінгу повідомила начальник Управління комунікацій та преси Міноборони України Оксана Гаврилюк, передає Gazeta.ua.

"Українські військові в зоні проведення антитерористичної операції продовжують очищення території від мінно-вибухових пристроїв, які були залишені окупантами.

Загалом, за останній тиждень було знешкоджено 296 вибухонебезпечних предметів. Усього з початку проведення антитерористичної операції військові сапери виявили та знешкодили в зоні АТО більше 22 тисяч вибухонебезпечних предметів. Очищено 585 км доріг та 17 км залізничних колій, розміновано 58 об'єктів.

Площа території в районі проведення АТО, яку ще потрібно перевірити на наявність вибухонебезпечних пристроїв, орієнтовно складає 21 тисячу км2 на підконтрольній українським військовим території та близько 16 тисяч км2 - на непідконтрольній території", - розповіла Гаврилюк.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони розповіли про хід розмінування Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі