пʼятниця, 22 січня 2016 15:57

У Міноборони назвали кількість знищених з початку року бойовиків

У Міноборони назвали кількість знищених з початку року бойовиків
Фото: bigmir.net

З 1 січня 2016 року українські військові ліквідували 43 бойовика, ще 52 отримали поранення.

Про це повідомив представник Західного регіонального медіацентру МО України підполковник Тарас Грень, передає 629.com.ua.

Він зазначив, що такі втрати у лавах НЗФ пов'язані з постійними обстрілами позицій сил АТО з боку бойовиків, які на практиці вдосконалюють свої навички. Українські бійці відкривають вогонь лише у відповідь на атаки.

"Таке вдосконалення навичок коштувало життя 43 бойовикам тільки з початку 2016 року, а також 52 пораненим, які будуть пам'ятати цей досвід все своє життя. Українські захисники не відкривають вогонь по позиціях, але коли їх прицільно обстрілюють, то відповідь буде миттєва і точкова", - зазначив Грень.

Він також наголосив, що противник посилює ескалацію конфлікту на Донбасі.

"У ході минулих діб значно збільшилася кількість прицільних обстрілів наших позицій, особливо на Донецькому напрямку (Мар'їнка, Красногорівка), і сталося це рівно тоді, коли в Донецьку завершив свою роботу старший групи РФ в СЦКК генерал Калоєв", - додав представник Міноборони.

Нагадаємо, минулої доби бойовики безперервно поливали вогнем весь Донецький фронт.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони назвали кількість знищених з початку року бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі