понеділок, 16 липня 2012 10:40

У Миколаєві жінку зґвалтували пляшкою в людному місці

У Миколаєві жінку зґвалтували пляшкою в людному місці
Чоловік ґвалтував жінку скляною пляшкою, та кричала і відбивалася. Фото: stavropolye.tv

У Миколаєві, в мікрорайоні Північний, серед білого дня чоловік ґвалтував дівчину пляшкою. Про це "Новостям-N" розповіла свідок тих страшних подій.

Жінка повідомила, що близько 13.00 йшла з дому до стоянки за своєю машиною. Раптом вона почула неподалік гучні жіночі крики. Обернувшись, вона біля паркану, що огороджує стоянку, абсолютно голих чоловіка та жінку. Чоловік ґвалтував жінку скляною пляшкою, та кричала і відбивалася.

Свідок почала кликати на допомогу. За її словами, місце це аж ніяк не безлюдне, але ніхто на жіночі крики довго не реагував, і на допомогу жертві зґвалтування не прийшов. В результаті ґвалтівника вдалося відтягнути: на допомогу підбігли кілька хлопців. Виявилося, що і ґвалтівник, і дівчина, яку він гвалтував, дуже п'яні. Чоловік намагався вирватися і кричав: "Вона сама хотіла".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканку Дніпропетровщини зґвалтували 4 п'яних мотоцикліста

На місце події викликали міліцію, але так і не дочекалися. Жінка на власному автомобілі поїхала у відділення і привезла співробітників міліції на місце події. У відділенні міліції їй пояснили, що на виїзд "немає бензину".

Поки офіційних коментарів з даного приводу немає.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві жінку зґвалтували пляшкою в людному місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

97

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі