вівторок, 30 квітня 2013 15:20

У Маріуполі перекинулася маршрутка з пасажирами
9

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

У Маріуполі сьогодні вранці на перехресті перекинулася маршрутка з пасажирами.

Про це повідомили у прес-службі Державтоінспекції у Донецькій області.

"Ця пригода сталася на перетині проспекту Металургів і вулиці Жовтня. Водій маршрутки виконував поворот, і за попередньою інформацією, не впорався з керуванням і перекинувся", - розповіла прес-офіцер ДАІ в Донецькій області Лариса Мартиніхіна.

Вона уточнила, що в ДТП постраждав тільки один транспортний засіб: маршрутка ні куди не врізалася.

"Водій перекинувся сам", - зазначила речник ДАІ.

За словами даішників, в медустанови міста за відповідною допомогою звернулися 10 осіб.

"Однак цілком можливо, що кількість постраждалих може значно зрости. За останніми даними до медиків на прийом потрапили 10 осіб. У них як правило легкі травми. У одного з пасажирів діагностували закриту черепно-мозкову травму. Поки на даний момент - це одна з найсерйозніших травм у цій аварії", - зазначили даішники.

Нагадаємо, у Миколаївській області 26 березня о 16.10 на 120 км автодороги М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ 48-річний водій автомобіля Volkswagen LТ35, рухаючись у напрямку Миколаєва, відволікся від керування, скоїв частковий виїзд на праве по ходу руху узбіччя, внаслідок чого втратив керування транспортним засобом і допустив його занесення з подальшим перекиданням на лівий бік.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі перекинулася маршрутка з пасажирами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі