понеділок, 07 серпня 2023 11:31

Спецтема: Війна Росії проти України

У Маріуполі окупанти видають гуманітарну допомогу на місці, куди звозили трупи ‒ фото 18+

У тимчасово захопленому Маріуполі окупанти влаштували роздачу гуманітарної допомоги у місці, куди навесні минулого року звозили тіла вбитих цивільних.

Пункт видачі організували біля супермаркету "Щирий Кум" на проспекті Свободи, повідомив у Telegram радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Він опублікував два фото з одного місця з різницею в рік.

Автор: t.me/andriyshTime
  У Маріуполі роздають гуманітарну допомогу на місці, куди звозили трупи цивільних
У Маріуполі роздають гуманітарну допомогу на місці, куди звозили трупи цивільних

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назад у СРСР: окупанти запровадили у школах Маріуполя пекельний дрес-код для вчителів

"На першому ‒ трупозвалище, облаштоване росіянами. Сюди вони звозили невпізнані та просто знайдені навколо трупи маріупольців з Лівобережжя. Саме трупозвалище було ліквідовано наприкінці липня ‒ початку серпня минулого року. На другому ‒ маріупольці маргіналізовані мешканці Жданова у 40-градусну спеку прийшли в натовп в надії на безкоштовну пляшку чогось. В супермаркет, де рік тому росіяни звалювали трупи їх сусідів", ‒ зазначив Андрющенко.

Автор: t.me/andriyshTime
  Минулого року до супермаркету на проспекті Свободи звозили трупи маріупольців
Минулого року до супермаркету на проспекті Свободи звозили трупи маріупольців

За його словами, російську політику маргіналізації населення "можна вважати вдало проведеною в окремо взятому Маріуполі".

"За рік перетворити людей в стадо маргіналів. Їм вдалось значною мірою. На жаль", ‒ додав Андрющенко.

Українські партизани отруїли російських загарбників у тимчасово захопленому Маріуполі Донецької області. Серед окупантів є померлі. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, нову диверсійну акцію влаштувала група спротиву "Ї".Під час святкування "Дня ВМФ" на одному з військових об'єктів було масово отруєно офіцерський склад.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі окупанти видають гуманітарну допомогу на місці, куди звозили трупи ‒ фото 18+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі