понеділок, 10 червня 2013 21:07

У Маріуполі 17-річна дівчина випала з маршрутки і попала під колеса

У Маріуполі 17-річна дівчина випала з маршрутки і попала під колеса
Фото: kyiv.comments.ua

9 червня близько 15.00 у Маріуполі на зупинці "Готель "Турист" 17-річна дівчина випала з маршрутки "Рута".

За словами начальника відділу профілактики ДАІ у Маріуполі Ядвиги Дранович, пасажирка не до кінця закрила двері маршрутки.

"Це однодверна маршрутка. І в ній пасажири самостійно закривають двері. Водій щойно почав рух, а дівчина сперлась на двері. Вони відчинились і пасажирка випала з салону. Загальмувати водій не встиг. І заднє колесо переїхало дівчині ступню", - розповіла вона.

Постраждалу з переломом ноги госпіталізували у травматологію 3-ї міської лікарні.

"Зараз слідство виявляє всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Поки що невідомо, чому дівчина залишилась стояти в дверях. Можливо, ще не встигла пройти по салону або хотіла одразу розрахуватись. Можливо, було багато народу у маршрутці, і не було куди пройти. З'ясовують також, чому водій не перевірив, чи міцно закрила дівчина двері, коли зайшла. Адже він відповідає за безпеку пасажирів", - зауважила Дранович.

Свідок аварії Лілія наголосила, що в аварії винна сама дівчина. Мовляв, вона була в стані алкогольного сп'яніння. Тому і двері не закрила, тому і на ногах не втрималась.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі 17-річна дівчина випала з маршрутки і попала під колеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі