вівторок, 20 грудня 2022 21:28

У Курській області прогриміли вибухи: що відомо
3

Наслідки вибуху в Курській області
Фото: t.me/tipich_kursk
Наслідки вибуху в Курській області
Наслідки вибуху в Курській області

Увечері 20 грудня в мережі почали з'являтися повідомлення про серію вибухів в Суджанському району Курської області Росії.

Місцева влада традиційно заявила про "обстріли Збройними силами України". У селі Махнівка нібито впали чотири снаряди, внаслідок чого постраждала жінка. Про це повідомив губернатор регіону Роман Старовойт в Telegram.

За його словами, пошкодження зазнали три будинки. В одному з них спалахнула пожежа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У російській Чувашії вибухнув газопровід – ЗМІ

При цьому місцеві Telegram-канали опублікували фото пожежі, яка нібито почалася через "обстріл".

Зазначимо, що Суджанський район має спільний кордон із Сумською областю. Українські військові та влада інцидент з вибухами не коментували.

Ввечері 20 грудня у Брянській області РФ вибухнула частина РЕМ. Місцева вдала заявили про "удар безпілотника" по Трубчевського району області. Там нібито атакували енергетичний об'єкт, сказав губернатора регіону Олександр Богомаз.

За його словами, внаслідок вибухів є руйнування адміністративної будівлі та автомобіля. Трубчевський район також розташований неподалік Сумської області.

Зараз ви читаєте новину «У Курській області прогриміли вибухи: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі