пʼятниця, 10 листопада 2023 06:27

У Криму прогриміла серія вибухів: повідомляють про "прильоти"

У Криму прогриміла серія вибухів: повідомляють про "прильоти"
У Криму вночі 10 листопада чули вибухи. Фото: ukrinform.ua

У тимчасово окупованому Криму в ніч на 10 листопада прогриміла серія вибухів.

Зокрема, їх чули у Феодосії неподалік від нафтобази. Про це повідомляє місцевий Telegram-канал "Крымский ветер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будуть успіхи на Кримському напрямку - Данілов

У мережі також писали про вибухи у Чорноморську. Там, за словами місцевих мешканців, було "чотири-п'ять прильотів, ймовірно, по прикордонній заставі".

"У Чорноморську приліт у казарму, повідомляє наш підписник. І, можливо, два катери в морі зникли", - додав пізніше Telegram-канал.

А в російському Міноборони офіційно повідомили, що вночі ППО нібито перехопила над Кримом два українських безпілотники. Ще один - у Тульській області РФ.

У мережі вперше показали ракетний корабель російського флоту "Аскольд" після ураження крилатою ракетою SCALP-EG. На кадрах видно, що ракета спричинили значні руйнування російського корабля.

Ввечері 4 листопада у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Пізніше командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що українські пілоти завдали авіаударів по інфраструктурі суднобудівного заводу у Керчі.

Зараз ви читаєте новину «У Криму прогриміла серія вибухів: повідомляють про "прильоти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі