субота, 22 липня 2023 11:48

Спецтема: Війна Росії проти України

У Криму нова "бавовна": повідомляють про вибухи в різних районах

У Криму нова "бавовна": повідомляють про вибухи в різних районах
У Криму палає нафтобаза в Октябрському. Фото: скріншот

У суботу, 22 липня, у тимчасово окупованому Криму прогриміли вибухи. "Тривожно" було у різних частинах півострова. Зокрема, "бавовна" завітала у Красногвардійський район.

Окупаційна влада також повідомила про тимчасове перекриття руху через Керченський міст. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

У мережі публікують відео пожежі в Октябрському, де розташована нафтобаза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Федоров розкрив план Зеленського щодо Криму

Гауляйтер Криму Сергій Аксьонов заявив про атаку безпілотників.

"Противник здійснив спробу нальоту з використанням БПЛА по інфраструктурних об'єктах Красногвардійського району Республіки Крим. Співробітники МНС перебувають на місці для ліквідації можливих наслідків. Працюють усі профільні служби", ‒ написав Аксьонов у Telegram.

Перед тим також повідомляли про вибухи та детонацію боєприпасів на аеродромі у Джанкойському районі.

"Місцеві ЗМІ пишуть, що на складі БК поблизу Джанкоя у Криму густий дим. До цього окупанти повідомляли, що у Криму успішно відпрацювало їхня ППО", ‒ зазначає Telegram-канал "Бердянськ Сьогодні".

На Кримському мосту у ніч проти 17 липня пролунали щонайменше два вибухи. Так званий очільник окупованого півострова Сергій Аксьонов повідомив, що там сталася "надзвичайна подія в районі 145 опори з боку Краснодарського краю", у зв'язку з чим рух на мосту зупинили. Частина мосту буквально "склалася" після атаки.

Росія звинуватила в атаці на міст Україну. Слідчий комітет РФ розглядає версію вибуху, згідно з якою два морські дрони, візуально схожі на гідроцикл, атакували Керченський міст.

Зараз ви читаєте новину «У Криму нова "бавовна": повідомляють про вибухи в різних районах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі