пʼятниця, 29 жовтня 2010 13:34

У Криму міліціонера проткнули вилами

У Криму міліціонера проткнули вилами
У Феодосії (Крим) місцевий житель проткнув вилами працівника міліції.

Як повідомили у відділі зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в АРК, інцидент стався 28 жовтня в одному з гуртожитків курортного міста.

Лікарі бригади "швидкої допомоги", які прибули на виклик за місцем проживання, надали медичну допомогу 26-річному чоловіку, у якого діагностовано множинні колоті рани грудної клітки, плеча. При цьому, уточнили в міліції, тілесні ушкодження, нанесені чоловіку, відносяться до категорії легких. Чоловік повідомив медиків, що є працівником міліції.

З`ясувалося, що постраждалий – співробітник Феодосійського міськвідділу міліції, на даний час перебуває у черговій відпустці. Між ним і його знайомим, 23-річним місцевим жителем, що зайшов до нього в гуртожиток, виник конфлікт. Візитер був налаштований агресивно і повівся неадекватно. Він несподівано завдав міліціонеру удар вилами і втік.

На даний час вживаються активні заходи з розшуку і затримання даного громадянина. Потерпілого госпіталізовано.

Як повідомлялося раніше, 14 серпня до лікарні Могилів-Подільського району на Вінниччині доставили двох місцевих міліціонерів. Перед цим правоохоронці намагались затримати наркоторгівця, натомість той накинувся на них із ножем.

А під Києвом стоматолог кидався на міліціонерів із сапою.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Криму міліціонера проткнули вилами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі