вівторок, 12 березня 2013 12:52

У Криму 20-річний водій протаранив на "Хонді" рейсовий автобус і загинув
12

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

У неділю вдень у Криму врізалися рейсовий автобус і кросовер "Honda". На жаль, ця аварія не обійшлася без людських жертв.

Про це повідомили в прес-службі ДАІ Криму.

"10 березня о 12:30 20-річний водій на "Honda CR-V" трохи не розрахував і зачепив іномарку "Nissan Juke", яку намагався обігнати. Після цього зіткнення "Honda" врізалася у рейсовий автобус "Богдан", який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП загинув водій кросовера, а 15 осіб отримали травми. Це водій та 13 пасажирів автобуса, а також пасажир "Honda", - повідомили даішники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині електричка зім'яла легковик разом із водієм

На місце події виїжджала мобільно-оперативна група ГУ ДСНС України в АР Крим, оперативно-рятувальний автомобіль та 6 карет "швидкої допомоги".

"Водій автобуса був заблокований у власному кріслі. Рятувальники звільнили його за допомогою спецтехніки і передали медикам. Крім того, рятувальники разблокували загиблого та постраждалого з автомобілю "Хонда", - розповів речник кримської Держслужби з надзвичайних ситуацій Володимир Іванов.

Остаточну причину дорожньо-транспортної пригоди має встановити експертиза.

Зараз ви читаєте новину «У Криму 20-річний водій протаранив на "Хонді" рейсовий автобус і загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі