середа, 06 травня 2015 10:25

У Кримському на розтяжці підірвався 24-річний боєць АТО

У Кримському на розтяжці підірвався 24-річний боєць АТО
Фото: ipress.ua

На Луганщині продовжуються бойові дії. У Кримському на розтяжці терористів підірвався український військовий.

Про це повідомили в прес-службі глави Луганської обласної військово-цівільної адміністрації Геннадія Москаля. 

"Вчора (5.05) після обіду на околиці Кримського підірвався український військовий. 24-річний боєць зачепив встановлену бойовиками розтяжку з гранатою й отримав мінно-вибухову травму з численними осколковими пораненнями", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі військовий знаходиться в лікарні Сєвєродонецька.

"Загалом по області за вчорашній день і минулу ніч бойові дії відбулися в кількох гарячих точках уздовж лінії розмежування вогню. У Станиці Луганській після 10-ї вечора опорний пункт українських військових обстріляли з автоматичної зброї з берега Сіверського Донця, що окупований так званою ЛНР. Біля Катеринівки (Попаснянський район) близько 9.30 вечора бойовики підійшли майже впритул до позицій українських військових і обстріляли їх із крупнокаліберних кулеметів та автоматів. Після відкриття вогню у відповідь вони відійшли.

Поблизу Троїцького (Попаснянський район) відбулося бойове зіткнення бойовиків, що підійшли з боку окупованого Калинового, та наших військових. Житловий сектор залишився поза зоною ураження", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «У Кримському на розтяжці підірвався 24-річний боєць АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі