середа, 26 лютого 2020 11:16

У Києві знайшли застреленим бізнесмена

У Києві знайшли застреленим бізнесмена
У власній квартирі в Києві знайшли застреленим бізнесмена Леоніда Вульфа. В руках у нього був пістолет-кулемет "Скорпіон". Фото: gunsroom.ru

25 лютого у власній квартирі на вул. Городецького в Києві знайшли застреленим бізнесмена Леоніда Вульфа.

Він не відповідав на дзвінки, тому його адвокат з дружиною і знайомим вирішили його відвідати, пише "Страна" із посиланням на власні джерела в поліції.

Двері були замкнені, квартиру відкрили дублікатом ключа, який був у адвоката. Закривавленого Вульфа з простреленою головою виявили в коридорі. У руках у нього був пістолет-кулемет "Скорпіон". Там же знайшли і одну стріляну гільзу.

Один із знайомих Вульфа розповів поліції, що незадовго до смерті він йому телефонував і скаржився на погане самопочуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель Старицького: товариш розповів про останні години життя бізнесмена

Слідів, що вказують на боротьбу, у квартирі виявлено не було. Основна версія слідства – самогубство.

Леонід Вульф був відомим у бізнес-колах комерсантів, які починали свій бізнес в 90-х. З відкритих джерел відомо, що криворіжець Вульф в 90-х створив в офшорній зоні на острові Невіс фірму "Еврокоммодітес", через яку в Ізраїль і багато інших країн відправлялися великі партії металопродукції. Прибутки обчислювалися десятками мільйонів доларів. Потім Вульф займався різними бізнесами. І навіть встиг посидіти в ізраїльській в'язниці Ашарон.

25 лютого в Києві попрощалися з бізнесменом 56-річним Сергієм Старицьким, якого знайшли застреленим у будинку ексміністра Леоніда Кожари 21 лютого. Результати експертизи щодо причин смерті – чи це було самогубство, чи вбивство – будуть готові за кілька тижнів.



Зараз ви читаєте новину «У Києві знайшли застреленим бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі