вівторок, 25 лютого 2020 07:34

Загибель Старицького: товариш розповів про останні години життя бізнесмена

Загибель  Старицького: товариш  розповів про останні години життя бізнесмена
Сергія Старицького знайшли із вогнепальним пораненням голови у будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари в селі Чайки під Києвом. Справу розслідують як умисне вбивство. Фото: facebook.com/Юрій Воловець

Друзі та колеги бізнесмена Сергія Старицького, якого знайшли застреленим у маєтку ексміністра Леоніда Кожари, шоковані його загибеллю. Однак не сумніваються, що той не міг вчинити самогубство.

Кожара був колишнім одногрупником Старицького. До цього, кажуть колеги, вони досить давно не бачилися. За версією дружини Кожари, гість вистрелив собі в голову, коли вона вийшла до іншої кімнати, передає ТСН.

Своєю чергою бізнес-партнер Сергія Старицького Ендрю Бейн каже, що чоловік був у доброму гуморі та багато жартував перед зустріччю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель бізнесмена Старицького: що розповіла господиня будинку, в якому сталася трагедія

"Ми жартували разом, говорили з приводу бізнесу. Він сказав, що поїде в гості до одногрупників. Він був у дуже хорошому настрої, коли поїхав. Я думаю, вони випили багато. Була зброя. Алкоголь і зброя - це завжди погана комбінація", - каже Ендрю Бейн.

Додає, що ворогів у бізнесі Старицький не мав, справи у компанії також були стабільні. Тому сумнівається, що у чоловіка могли бути причини для самогубства. Припускає, що смерть могла статися із необережності.

Сергій Старицького знайшли із вогнепальним пораненням голови у будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари ввечері 21 лютого. Відомо, що обоє чоловіків були в стані сильного алкогольного сп'яніння. Марина Кожара повідомила, що компанія випивала з 15:00. Після цього жінка пішла в іншу кімнату відпочивати, а коли почула постріл, повернулася і побачила Старицького з вогнепальним пораненням у голову і пістолетом у руці.

Зараз ви читаєте новину «Загибель Старицького: товариш розповів про останні години життя бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі