субота, 27 березня 2021 15:42

У Києві затримали наркодилера і вилучили кокаїн вартістю понад 400 тисяч гривень

У Києві затримали наркодилера і вилучили кокаїн вартістю понад 400 тисяч гривень
У Києві поліцейські затримали 20-річного наркодилера і вилучили кокаїн вартістю понад 400 тис. грн. ФОТО: mvs.gov.ua

У Києві поліцейські затримали 20-річного наркодилера і вилучили кокаїн вартістю понад 400 тис. грн, повідомляє Департамент боротьби з наркозлочинністю Національної поліції.

Правоохоронці з'ясували, що фігурант був "співробітником" інтернет-крамниці, через яку збували наркотики. Крім того, він займався відправкою заборонених речовин через поштові відділення.

Вказівки щодо кількості та обсягів замовлень чоловік отримував від так званого "куратора". З ним спілкувався виключно за допомогою месенджера.

Намагаючись убезпечити себе від викриття, дилер орендував у столиці гараж, який використовував як склад. "Заробітну плату" отримував криптовалютою Bitcoin.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сусіди аплодували: поліція зі штурмом брала квартиру наркоділків

У результаті обшуків правоохоронці вилучили у зловмисника розфасований кокаїн, вартість якого за цінами "чорного" ринку становить понад 400 тис. грн.

Фігуранта затримали. За даним фактом розслідується кримінальне провадження.

Працівники поліції встановлюють коло осіб, причетних до наркобізнесу.

На Чернігівщині 37-річний чоловік молотком забив пенсіонерку заради 7 тис. грн. Тіло 81-річної жінки виявив її син. Він і викликав правоохоронців. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції регіону.

Зараз ви читаєте новину «У Києві затримали наркодилера і вилучили кокаїн вартістю понад 400 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі