четвер, 28 квітня 2022 20:29

Спецтема: Війна Росії проти України

У Києві та області пролунали вибухи

У Києві та області пролунали вибухи
У Києві пролунали два вибухи. Ілюстративне фото.

У Києві пролунали вибухи.

Ракета влучила в житловий будинок у Шевченківському районі. На рівні другого й третього поверхів зруйновані квартири. Спалахнула пожежа, повідомляє Gazeta.ua.

Пожежники намагаються загасити вогонь у житловому будинку та промисловому приміщенні. Залучили багато одиниць пожежної техніки, чи є постраждалі, зараз невідомо.

За словами очевидців, було два вибухи, перший із яких доволі потужний.

У Києві було два "прильоти", рятувальники виїхали на місце, повідомила речниця управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві Світлана Водолага, пише Суспільне.

"Ввечері ворог наніс авіаудари по Києву. Два влучання в Шевченківському районі. Всі служби на місці. Інформацію про постраждалих уточнюємо", - заявив мер Віталій Кличко.

У Київській області також були вибухи. Попередньо відомо про влучання в інфраструктурні об'єкти, на місці працюють рятувальники. Інформацію про травмованих уточнюють, повідомила Суспільному речниця ДСНС Вікторія Рубан.

"Щойно три крилаті ракети окупантів ударили по Фастову", - повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Внаслідок ракетного удару по Києву є потерпілі, але поки невідомо скільки, сказали в ДСНС. Влучання було в перші поверхи будівлі, а на горішніх є люди.

"Ракетні удари по центру столиці під час офіційного візиту генерального секретаря ООН. Ще позавчора Антоніу Ґутерреш сидів за довгим столом в Кремлі, а сьогодні в кілометрі від нього лунають вибухи.

Листівка з Москви? Нагадайте, чому Росія досі займає крісло в Раді безпеки ООН?" - написав у Twitter радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк.

Перед цим Київ зазнавав ворожих авіаударів 16 квітня. Тоді росіяни атакували Дарницький район.

У столиці від російської агресії зазнали пошкоджень та руйнувань майже 200 будинків.

Сьогодні в Україні з візитом перебуває генеральний секретар ООН Антоніу Ґутерреш. Він відвідував звільнену від окупантів Бородянку на Київщині.

Зараз ви читаєте новину «У Києві та області пролунали вибухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі