четвер, 15 грудня 2022 09:29

У Києві очікують посилення снігопаду ‒ в КМДА звернулись до водіїв

У Києві очікують посилення снігопаду ‒ в КМДА звернулись до водіїв
У КМДА розповіли, як вулиці столиці чистять від снігу. Фото: t.me/KyivCityOfficial

У Києві 15 грудня дорожники очікують посилення снігопаду. Зараз у місті працюють 289 одиниць техніки дорожників і близько 100 спецавто інших служб, а також близько 5 тисяч комунальників.

Вранці до прибирання снігу було задіяно 130 одиниць техніки "Київавтодору", а також працівники керуючих компаній та "зеленбудів". Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Комунальники особливу увагу приділяють прибиранню на спусках і підйомах, покритті із гранітної бруківки, мостах, головних дорожних артеріях міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де в Україні випаде сніг ‒ погода на 15 грудня

Окрім того, дорожники чистять від снігу зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари, сходи, острівці безпеки, пішохідні переходи. У дворах сніг прибирають працівники керуючих компаній, у парках і скверах – "зеленбудівці".

"Закликаємо водіїв не виїжджати на власних авто без нагальної потреби і не паркуватися обабіч вулиць та доріг, аби не заважати працювати спецтехніці. Будьте уважними за кермом і при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму", ‒ йдеться у повідомленні.

Уранці 14 грудня Київ зазнав дві хвилі атаки ворожих дронів іранського виробництва Shahed. Силам протиповітряної оборони вдалося знищити 13 безпілотників. Люди не постраждали, повідомив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко в Telegram.

У Києві може статися "апокаліпсис", як у голлівудських фільмах, вже цієї зими, якщо РФ продовжить свої удари по інфраструктурі України. Внаслідок цього столиця може втратити електроенергію, воду і тепло. Про це в інтерв'ю Reuters заявив мер міста Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «У Києві очікують посилення снігопаду ‒ в КМДА звернулись до водіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі