середа, 04 жовтня 2017 10:36

У Києві на вулиці пограбували мільйонера

У Києві на вулиці пограбували мільйонера
Двоє грабіжників у балаклавах вкрали серед дороги у чоловіка мільйон гривень. Фото - Закарпаття онлайн

3 жовтня на перехресті вулиць Перова і Стальського в Києві грабіжники відібрали у 30-річного чоловіка мільйон гривень.

Пограбування сталося, коли чоловік зупинив автомобіль на світлофорі. Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злодії влаштували ДТП, щоб вкрасти 2 млн гривень

"Потерпілий повідомив правоохоронцям, що коли він зупинився на світлофорі, двоє невідомих у балаклавах розбили скло в його автомобілі і забрали з пасажирського сидіння барсетку, а з багажника сумку, в якій знаходився один мільйон гривень", - йдеться в повідомленні.

Злочинці втекли на темному автомобілі, а потерпілий поїхав в офіс і тільки потім викликав поліцію. Пояснив, що гроші йому були потрібні для покупки автомобіля, тому він їх мав готівкою.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події, опитують місцевих жителів – можливих свідків та очевидців, і розшукують нападників на підприємця. У місті ввели відповідний оперативний план.

На Волині троє чоловіків вдерлися до будинку і пограбували жінку. Бандити заклеїли жінці рот скотчем, закрили її в туалеті. Самі винесли сейф із мільйоном гривень і ювелірні вироби.

Зараз ви читаєте новину «У Києві на вулиці пограбували мільйонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі