пʼятниця, 14 квітня 2017 18:32

У жінки вкрали сейф з мільйоном гривень

У жінки вкрали сейф з мільйоном гривень
Чоловіки обікрали жінку на 1 млн грн ФОТО: 0629.com.ua

На Волині троє чоловіків вдерлися до будинку і пограбували жінку. Грабіжники винесли сейф із мільйоном гривень. Одного нападника затримали.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції області.

"До будинку 53-річної жительки Іваничівського району проникли невідомі. Бандити заклеїли жінці рот скотчем. Потерпілу закрили в туалеті. Самі винесли сейф із грошима. А також ювелірні вироби. Правоохоронці розшукали одного із підозрюваних. Ним виявився 37-річний уродженець Грузії. Проживав чоловік у Кропивницькому", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пограбування зі стріляниною: у чоловіка вкрали $50 тис.

Слідчі розпочали кримінальне провадження. Зловмисникові оголошено про підозру. Йому загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Нині розшукують ще двох нападників. Триває досудове розслідування.

13 березня у Голосіївському районі столиці у жінки серед вулиці відібрали рюкзак. У ньому було понад мільйон гривень. За попередніми даними, поліції вдалося виявити припаркований автомобіль ВАЗ-2104, який може належати злочинцям. У салоні припаркованого авто нікого не було. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «У жінки вкрали сейф з мільйоном гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі