вівторок, 04 вересня 2012 16:32

У Києві мотоцикл з позашляховиком налетіли на пішоходів: одна дівчина загинула, інший - відірвало ногу

ДТП сталася 3 вересня приблизно о 21.00, у Києві, на Великій Окружній, неподалік від Одеської площі, навпроти зупинки громадського транспорту "Теремки".

Попередньо встановлено, що дві дівчини переходили дорогу по пішохідному переходу справа-наліво. Також відомо, що світлофор не працював уже кілька днів. А ось подальший розвиток подій і сам механізм ДТП залишається загадкою для слідчих. Так свідок ДТП розповіла, що обернулася на удар і побачила, що мотоциклу в зад нібито врізався позашляховик, потім вони обидва відлетіли вперед і збили пішоходів. Який саме транспортний засіб збив пішоходів - вона пояснити не змогла, пише Автополігон.

Відомо, тільки що після зіткнення мотоцикл Honda VFR1200 змінив напрям руху і відлетів по діагоналі вправо у перший ряд - до зупинки громадського транспорту.

Одна з дівчат-пішоходів від отриманих травм померла на місці, другу - медики "швидкої" госпіталізували з травматичною ампутацією ступні. Також в ДТП постраждав мотоцикліст - його також забрали в лікарню медики.

За словами свідка, позашляховик, не зупиняючись, з місця ДТП зник.

На місці працювала оперативно-слідча група, її співробітникам і належить з'ясувати всі обставини цієї трагедії і визначити ступінь винності кожного з учасників ДТП.

Зараз ви читаєте новину «У Києві мотоцикл з позашляховиком налетіли на пішоходів: одна дівчина загинула, інший - відірвало ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі