вівторок, 02 січня 2024 09:08

Спецтема: Війна Росії проти України

У Києві частково зникло світло у п'яти районах

У Києві частково зникло світло у п'яти районах
Щойно безпекова ситуація дозволить, світло повернуть, сказали в ДТЕК. Фото: Facebook.com/npcukrenergo

Через російську ракетну атаку у Києві відсутнє світло у Шевченківському, Святошинському, Голосіївському, Подільському та Оболонському районах.

Про це повідомила компанія ДТЕК.

"Київ: через атаку тимчасово відсутнє світло в частині будинків у Шевченківському, Святошинському, Голосіївському, Подільському та Оболонському районах", - сказали.

"Щойно безпекова ситуація дозволить, обов'язково повернемо всім світло. Вірте в енергетиків та ППО", - звернулася компанія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велика Британія відправляє Україні сотні ракет для ППО

2 січня зранку начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив про роботу ППО. У місті оголосили повітряну тривогу.

Уламок ракети впав у Голосіївському районі, сказав мер Києва Віталій Кличко.

Повітряні сили Збройних сил України повідомили, що росіяни випустили на Київ ракети "Кинджал".

Внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння решток у Печерському та Оболонському районах районах, у Солом'янському районі сталося загоряння. Постраждали 12 людей, сказав Кличко.

У ніч на 2 січня росіяни атакували Україну 35-ма ударними безпілотниками типу Shahed-136/131. Протиповітряна оборона знищила усі ворожі дрони.

Вчора росіяни атакували Київську область безпілотниками. Було падіння уламків у декількох населених пунктах двох районів області. Пошкоджено приватні будинки і легкові авто.

Зараз ви читаєте новину «У Києві частково зникло світло у п'яти районах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі