четвер, 26 січня 2023 10:03

Спецтема: Війна Росії проти України

У кількох областях є влучання ворожих ракет – Ігнат
Оновлено

У кількох областях є влучання ворожих ракет – Ігнат
В Україні є влучання ворожих ракет. Фото: volyn24.com

У кількох областях України, зокрема на Вінниччині, є влучання ворожих ракет.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних сил Юрій Ігнат, передає Gazeta.ua.

Він закликав залишатися в укриттях, тому що не виключено, що ракети також летітимуть і в інші області.

Оновлено на 10:09

На Вінниччині є влучання ворожих ракет. Про це повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

"Постраждалих нема. Всі оперативні служби працюють на місці", – зазначив Борзов.

Оновлено на 10:30

Внаслідок атаки пошкоджено два об'єкти критичної енергетичної інфраструктури біля Одеси, повідомив керівник Одеської РВА Юрій Крук.

"Постраждалих немає. Над територією Одеської області та зокрема Одеського району працює ППО. Просимо вас знаходитись в укриттях, не розповсюджувати деталі щодо прильоту у соцмережах та чекати на офіційну інформацію", – наголосив Крук.

Оновлено на 10:39

Голова Одеської ОВА Максим Марченко підтвердив влучання ворожих ракет в області.

"Внаслідок масованого ракетного удару є влучання та пошкодження декількох об'єктів енергетичної інфраструктури в нашій та інших областях України, тому наразі є значні проблеми з електропостачанням. Енергетики вже приступили до ремонтних робіт, але усунення пошкоджень займе певний час. Також дав доручення начальникам районних військових адміністрацій підключити ВНС та КНС до генераторів, там де дозволяє їхня потужність, організувати підвоз води для мешканців та забезпечити роботу пунктів незламності. Прошу поставитись з розумінням до ситуації. Влада та енергетики роблять усе можливе для ліквідації наслідків ворожого удару. Наразі ворожі літаки все ще в повітрі, триває повітряна тривога, прошу мешканців області знаходитись в укриттях до відбою!", – наголосив Марченко.

Вранці 26 січня в Україні знову оголосили масштабну повітряну тривогу. Повідомляють про вибухи та роботу ППО в різних регіонах.

Російські військові здійснили масований ракетний удар по Україні. Очікують десятки ракет. Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат під час телемарафону.

Зараз ви читаєте новину «У кількох областях є влучання ворожих ракет – Ігнат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі