вівторок, 10 серпня 2021 20:40

У Карпатах рятувальники евакуювали трьох дітей

У Карпатах рятувальники евакуювали трьох дітей
Постраждалі туристи могли отруїтися їжею. Фото: ДСНС

З гори Кліфи у Карпатах евакуювали п'ятьох туристів. Серед них було троє дітей.

Рятувальний загін допоміг туристам дістатися до лікарні, повідомляє ДСНС.

Інцидент стався об 11:30 10 серпня. Запит рятувальникам надійшов від групи з 28 осіб. Туристи прибули зі Запорізької області.

Постраждалі перебували в районі гори Кліфа у Рахівському районі Закарпатської області.

До цього місця фахівці гірського пошуково-рятувального відділення на автомобілі високої прохідності та квадроциклі. Вони надали дітям 10, 12 і 14 років долікарську допомогу. Їх перевезли у село Луга та передали медикам. Евакуювали також двох дорослих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лікарні отруїли п'ятьох дітей

За попередньою інформацією туристи отримали харчове отруєння.

У липні минулого року на горі Говерла через негоду застрягла група туристів з малолітніми дітьми.Рятувальники отримали інформацію про інцидент 25 липня, о 13:45. У Рахівському районі під час проходження туристичного маршруту 13 туристів, серед яких шестеро дітей, потрапили під сильну зливу та потребують допомоги. До місця їхнього перебування направлено четверо рятувальників та дві одиниці техніки від гірського пошуково-рятувального відділення села Лазещина. О 16:45 рятувальна група зустрілась із туристами. Працівники ДСНС супроводили шістьох дітей та двох жінок до транспортного засобу.

Зараз ви читаєте новину «У Карпатах рятувальники евакуювали трьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі