неділя, 06 листопада 2022 18:19

Спецтема: Війна Росії проти України

У Каховці по 200 окупантах прилетіло від ЗСУ

У Каховці по 200 окупантах прилетіло від ЗСУ
ЗСУ б'ють російських окупантів на Херсонщині. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

Збройні сили України вдарили по розташуванню російських окупантів у місті Каховка Херсонської області.

Наслідки удару ворог ретельно приховує. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"У населеному пункті Каховка, завдано удару по будівлі, де перебувало до 200 військовослужбовців противника. У місті проводяться жорсткі адміністративно-поліцейські заходи", ‒ пише Генштаб.

У районі села Раденськ на Херсонщині українські воїни знищиои велику колону бойової техніки росіян. Втрати противника уточнюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США оголосили про новий пакет допомоги Україні. Приїдуть танки і не тільки

Російські окупаційні війська грубо порушують закони і звичаї ведення війни стосовно цивільного населення.

У Херсонській області росіяни масово знищують приватні катери на узбережжях Дніпра. Окупанти крадуть двигуни та інше майно з плавзасобів.

"Після затоплення цивільних суден частина пального потрапила у дельту річки і безпосередньо загрожує екосистемі Національного природного парку "Нижньодніпровський", ‒ повідомляє Генштаб.

Окупанти проводять насильницьку евакуацію населення з тимчасово захоплених територій. У Бериславі місцевим жителям наказали виїхати до 10 листопада.

"Основною причиною окупанти вказують можливе руйнування Силами оборони України дамби Каховської ГЕС", ‒ розповів Генштаб.

У Скадовському районі Херсонської області знищили склад з боєприпасами росіян.

Окупанти знищують вежі українських операторів. Росіяни намагаються створити ілюзію, що вони нібито "відходять" з Херсонщини.

На Херсонщині перебувають майже 40 тис. російських військових. Операція зі звільнення Херсона триватиме до кінця листопада, сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Зараз ви читаєте новину «У Каховці по 200 окупантах прилетіло від ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі