четвер, 07 лютого 2013 16:44

У хуторі Петрівському не знають про вбивство їх односельця

У хуторі Петрівському не знають про вбивство їх односельця
Фото: vg-news.ru

Нещодавно ЗМІ поширили інформацію про те, що ніби то у лісі поблизу хутора Петрівське Вишгородського району Київщини застрелили 59-річного Василя Калюжного. Також зазначили, що загиблий проживав у Петрівському, а вбити його могли мисливці, які часто тут відпочивають в мисливському угідді поруч, і яке пов'язують із президентом Віктором Януковичем. Через публікацію в ЗМІ правоохоронці розпочали перевірку та допит можливих свідків. В селі не чули про вбивство, а згадуваний чоловік ніколи там не жив.

"Ми вже давали відповідь на запит міліції, можу ще раз підтвердити особисто вам, що на хуторі Петрівське ніколи не був зареєстрований чоловік на ім'я Василя Калюжного. Так само не віриться, що у лісі біля нас когось вбили. Мій чоловік працює лісником, а його товариш завідує саме ділянкою, де за інформацією ЗМІ сталось вбивство. Якби щось таке відбулось, він би точно про це довідався, оскільки, всі люди, які туди проходять, чи проїжджають на машині реєструються у сторожа", - розповіла секретар Толокунської сільради , до якої входить Петрівське, Галина Галабурда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція не знайшла тіла застреленого чоловіка в угіддях Януковича

Не знають про Василя Калюжного і на хуторі.

"Якби щось таке трапилось, то були б якісь похорони. Всі люди бачили б. Тим більше в нас село маленьке, половина хат порожні. Кладовище відразу за селом, але там похорону ніхто не робив. Вчора приходили з міліції. Теж питали про вбивство. Нічого так ніхто їм не сказав, бо немає про що говорити", - запевнила пенсіонерка Ніна із будинку 62 на вулиці Жовтневій.

Вперше інформація про вбивство з'явилась на сайті uapress.info. Журналісти видання розповіли про загадкову смерть Василя Калюжного, та про те, як їх журналіста затримали охоронці, які працюють на території мисливського угіддя. На сам кінець журналіста ніби то відвезли на мікроавтобусі в район села Лютіж за 20 кілометрів від Вишгорода.

Зараз ви читаєте новину «У хуторі Петрівському не знають про вбивство їх односельця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі