вівторок, 01 березня 2011 15:48

У Харкові міліція дві години шукала вибухівку за пам'ятником Шевченка

У Харкові міліція дві години шукала вибухівку за пам'ятником Шевченка

У Харкові міліція на дві години перекривала вулицю Сумську у центрі міста, шукаючи поблизу пам'ятника Шевченку вибухівку.

Як повідомили у Центрі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України у Харківській області, це було зроблено після телефонного дзвінка у міліцію, який повідомила про те, що по вулиці Сумській, за пам'ятником Шевченка, знаходиться підозрілий предмет.

На місце виїхали співробітники Дзержинського райвідділу, керівництво міського управління міліції та ГУ МВС України у Харківській області, працівники ДАІ та вибухово-технічна служба (ВТС), а також прибула пересувна криміналістична лабораторія.

З тильного боку пам'ятника була виявлена жіноча валіза. Місце події на відстані 200 м від пам'ятника було оточене працівниками райвідділу, відділу державної служби охорони, роти полку патрульної служби - всього 100 співробітників. У період з 20-ї до 22-ої години було перекрито рух автотранспорту та пішоходів по вулиці Сумській від станції метро "Університет" до Харківського оперного театру та на прилеглих вулицях: Іванова - вул. Мироносицька - вул. Раднаркомівська. Евакуація населення не проводилася.

Працівники ВТС, які оглянули сумку, не виявили у ній підозрілих речей. Проводиться подальша перевірка, повідомили у ЦГЗ.

Нагадаємо, 13 лютого з п'ятої до одинадцятої години ранку міліції повідомили про вибухівку одразу в семи місцях столиці. Вибухотехніки знайшли і розстріляли з водяної гармати підозрілі пакунки, у яких були пластикові пляшки з кристалічною речовиною, дроти, скотч - та китайський годинник.

Загалом від початку року в Україні зловмисники підкладали муляжі бомб близько 30-ти разів. Трапляються і курйозні випадки, - так, на День Святого Валентина киянка викликала саперів через підозрілий пакунок на її машині. А виявилося, що це таємний залицяльник зробив їй сюрприз до дня закоханих.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові міліція дві години шукала вибухівку за пам'ятником Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі