вівторок, 24 квітня 2018 16:22

У Харківській області на залізниці машиніст збив дитину

 

В Харківській області на залізничному перегоні "Козача Лопань" – "Слатине" травмовано 10-річну дівчину. Її збив машиніст автомотриси Харківської дистанції електропостачання.

За словами поліцейських, дівчинка раптово вибігла на залізничну колію. Її відкинуло в бік від удару. Машиніст одразу викликав "швидку" і поліцію. Рух поїздів на станції перекрили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці впіймали жіночу банду, що атакувала перехожих

Непритомну дівчинку з травмою голови і переломом стегна госпіталізували в місцеву лікарню. Стан здоров'я лікарі називають важким.

Відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

22 квітня в м. Рава-Руська Жовківського району водій автомобіля Mercedes Sprinter на нерегульованому залізничному переїзді зіткнувся з приміським потягом сполученням "Львів" - "Рава-Руська".

Зараз ви читаєте новину «У Харківській області на залізниці машиніст збив дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі