середа, 26 жовтня 2022 09:27

Спецтема: Війна Росії проти України

У Харківській області на міні підірвалась жінка ‒ в ОВА нагадують про небезпеку

 

Минулої доби на Харківщині не зафіксовано випадків поранення цивільних внаслідок російських обстрілів.

Однак, біля селища Козача Лопань на міні підірвалася 71-річна жінка, яка пасла кіз. Вона госпіталізована з пораненнями. Про це у Telegram повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині росіяни спробували наступати й "отримали по зубах"

"Вкотре нагадую про високу мінну небезпеку в області. Піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують роботи з розмінування територій. За минулу добу знешкоджено 291 вибухонебезпечний предмет. Втім, поки розміновуються тільки об'єкти критичної інфраструктури та основні дороги. Закликаю усіх бути максимально уважними та обережними, не ходити в ліси, поля, узбіччями доріг тощо", ‒ наголосив Синєгубов.

За його словами, минулої доби ворог продовжував обстрілювати розташовані біля лінії зіткнення та кордону з РФ населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів.

Зокрема з мінометів, ствольної та реактивної артилерії росіяни обстріляли Вільхуватку, Бударки, Шевченкове, Стрілечу, Дворічну, Берестове, Першотравневе.

Росія продовжує атакувати критичну інфраструктуру та помешкання цивільного населення в Україні. Минулої доби, 25 жовтня, ворог завдав п'ять ракетних та до 30 авіаційних ударів, здійснив понад 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 26 жовтня.

24 жовтня ворог продовжував терор цивільного населення Харківщини. Російські окупанти обстріляли міста Куп'янськ та Вовчанськ, а також населені пункти Куп'янського, Чугуївського, Харківського, Богодухівського та Ізюмського районів.

Зараз ви читаєте новину «У Харківській області на міні підірвалась жінка ‒ в ОВА нагадують про небезпеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі